Un appartement design fait de boîtes vitrées après sa rénovation

, , Leave a comment

Cet appartement de Brasilia au Brésil,  d’une surface de 120m² est situé dans un bâtiment avec une structure en béton, et possède un plan fonctionnel. Le couple des propriétaires souhaitait privilégier l’espace de réception. Le cabinet d’architecture Semerene Arquitetura Interior a créé des cloisons transparentes laissant passer la lumière, et l’ameublement design est en parfaite osmose avec les nouveaux espaces. Photo : Joana França

Designer apartment made of glass boxes after its renovation
This apartment in Brasilia, Brazil, with a surface area of 120m² is located in a building with a concrete structure, and has a functional layout. The couple of the owners wanted to privilege the reception area. The architecture firm Semerene Arquitetura Interior created transparent partitions allowing light to pass through, and the design furnishings are in perfect osmosis with the new spaces. Photo: Joana França

Continue reading

Vous aimerez aussi - You may also like